Přeskočit na obsah
Čeština
Na této stránce

Galerie a složky

Další možnosti

Smazání a obnovení z koše

Smazané fotografie a složky zůstávají 30 dnů v koši, odkud je můžete obnovit.

Smazaná položka nezmizí hned. Přesune se do koše a 30 dnů ji můžete obnovit.

Smazání

Zvolte Smazat

Najeďte myší na řádek fotografie nebo složky, klikněte na tři tečky a zvolte červenou položku Smazat. Víc položek smažete přes výběr více položek.

Nabídka akcí fotografie s červenou položkou Smazat, zvýrazněnou
Potvrďte smazání

Potvrzovací dialog připomene, že položky zůstanou 30 dnů v koši. Klikněte na Smazat.

Potvrzovací dialog: položky zůstanou 30 dnů v koši

Obnovení z koše

Otevřete koš

Vpravo nahoře v galerii klikněte na Koš.

Tlačítko Koš vpravo nahoře nad obsahem složky, zvýrazněné
Obnovte položky

V dialogu Koš vidíte smazané položky s datem smazání (V koši od) a datem, kdy se smažou natrvalo (Expirace). Zaškrtněte, co chcete vrátit, a klikněte na Obnovit. Tlačítkem Obnovit vše vrátíte celý obsah koše.

Dialog Koš se smazanou fotografií, datem expirace a tlačítky Odstranit a Obnovit

Obnovené položky se vrátí na původní místo.

Aktualizováno

© 2026 gen live production s.r.o. Uživatelský manuál pro aplikaci HeyFriday.